Een metalen trap? Een meerwaarde voor uw interieur

Trappen vervaardigd in eigen atelier

Uw metalen trap vervaardigt Mario Vervloet uit Grobbendonk op ambachtelijke wijze. Hij realiseert voor u een trap met een moderne look die mooi zal passen binnen uw strakke interieur. Metalen trappen worden gekenmerkt door hun industriële uitzicht en staan mooi in een open ruimte.

De mooiste balustrades, trappen en leuningen

Alumetco kent de stiel van laswerken als geen ander: dankzij de jarenlange inzet en goed ondernemerschap heeft dit bedrijf haar strepen meer dan goed verdiend. Alumetco is dan ook met recht en rede een gewaardeerde en toonaangevende partner voor heel wat particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame laswerken voor binnen en buiten

Voor elk interieur een prachtige oplossing

Omdat Alumetco alle soorten laswerken uitvoert, kunt u deze vakman ook contacteren voor uw binnenhuisafwerking: tijdloze, moderne of stijlvolle trappen en leuningen… er is geen uitdaging die voor deze specialist in laswerken te hoog gegrepen is. U kunt, geheel op maat van uw wensen en uw interieur, een rechte trap, draaitrap, kwartslagtrap of dubbele kwartslagtrap laten maken en plaatsen. Of u nu gaat voor een moderne of klassieke uitstraling, kiest voor een uitvoering in staal of inox… dankzij de professionele aanpak en ruime expertise zit u voor elk soort project goed bij Alumetco.

Uw buitenomgeving stijlvol afgewerkt

Een mooie balustrade in inox, metaal of glas en een poort of hekwerk… ook de afwerking van uw buitenomgeving verdient alle aandacht. Alumetco adviseert u dan ook graag over alle mogelijkheden, zodat u het project van uw dromen snel en eenvoudig weet te realiseren. En de fabricage en afwerking? Die gebeurt uiteraard met de beste materialen, zodat u kunt vertrouwen op een mooi en duurzaam resultaat.