Stijlvolle poorten en hekken, voor particulieren en bedrijven

Van schuifpoort tot draaipoort, volledig zoals u het wenst

Voor al uw poorten en hekken in de ruime regio van Antwerpen heeft u met Alumetco een bekwame en betrouwbare partner gevonden; wanneer u deze vakman onder de arm neemt, kunt u alleen maar onder de indruk zijn van het resultaat en de prachtige afwerking.

De mooiste uitvoering, geheel naar wens

Een nieuwe poort of hekwerk kiest u voor het leven: ze beschermt uw woning en terrein tegen ongewenste bezoekers, maar ze bezorgt u ook de nodige privacy in en rondom uw woning en gebouw. Bij Alumetco worden alle poorten en hekwerk op maat gefabriceerd, geheel naar uw wensen en in lijn met de bestaande bouwstijl. U kiest uw favoriete RAL-kleuren en Alumetco zorgt voor fabricage, plaatsing en afwerking tot in het detail.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Alumetco is uw specialist van dienst voor al uw hekwerk en poorten. Zo kunt u bij deze vakman terecht voor schuifpoorten, draaipoorten, gewone poorten en industriële poorten. Kiest u voor een uitvoering in staal, inox of aluminium? Poorten kunnen steeds geautomatiseerd worden in samenwerking met TOUSEK. Dankzij het gedegen vakmanschap van Alumetco is echt alles mogelijk: maak daarom uw wensen over en vraag een vrijblijvende offerte aan. Ontdek zeker ook de mogelijkheden voor uw buitenafwerking met siergrind en sierkorven.