Sierkorven en siergrind voor elke tuin

Waar Alumetco over alle tools en kennis beschikt om uw interieur en buitenomgeving van mooie laswerken te voorzien, mogen sierkorven met siergrind bij een stijlvol afgewerkte woning in geen geval ontbreken. Ze geven uw buitenomgeving onmiddellijk een mooi cachet, maar kunnen ook uit veiligheidsoverwegingen geplaatst worden. Welke bestemming ze bij uw project ook krijgen, Alumetco zorgt voor een feilloze fabricage en plaatsing.

Een professioneel plan op maat

Welk project u ook voor ogen heeft, Alumetco zorgt steeds voor een professioneel plan op maat van de uit te voeren werken. Naast professioneel advies, kunt u ook steeds in de toonzaal terecht waar u tal van modellen en uitvoeringen van laswerk kunt bezichtigen. Ook wanneer u nog niet geheel zeker bent over de RAL-kleur, is Alumetco er om u bij te staan. Maar ook wanneer u deze vakman inschakelt voor het plaatsen van sierkorven met siergrind.

Siergrind in alle vormen en maten

Bij Alumetco in Antwerpen zijn de mogelijkheden voor particuliere en industriële projecten voor laswerken en het plaatsen van sierkorven met siergrind nagenoeg oneindig. Droom daarom gerust voluit en maak uw wensen kenbaar: Alumetco weet ze perfect te vertalen in een concrete oplossing voor uw project. En een vrijblijvende offerte? Die hoort er sowieso bij.